Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mario i (Klub 40-latków :) )

Recommended Posts

• Odpowiedzi 408
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Święta prawda, mój Marek też był zatwardziałym "blokowcem" mnie natomiast zew miejsca przyciągał na wieś a teraz też zmienił zdanie. To cudowne uczucie mieć świadomość, że to właśnie jest MOJE miejsce na ziemi. Nie jakaś tam np.1/..ta gruntu pod blokiem, ale namacalny i ten właśnie ten kawałek świata jest mój, prawda :smile:

Ja również w planach miałam domek co najwyżej 110 m 2 ,a po zrobieniu dwóch pokoi na poddaszu będzie ok 200 m2 i sześć pokoi to jest dość dużo zakładając że dzieci nie bedą z nami mieszkały w przyszłości.Mam 31 lat a dzieci mają zabezpieczenie mieszkaniowe i nie sadzę żeby chciały z nami mieszkać,bynajmniej ja uciekłam od rodziców w wieku 19 lat ,potem pomieszkiwałam tylko okazyjnie .

Domek powstał na stromej skarpie i doszło do metrażu całe przyziemie ,czyli piwnice gdzie zrobiłem na całej długości balkon i wygospodarowałem piekny pokój z kominkiem ,kuchnie z jadalnią ,przedpokoj z wiatrołapem .łazienkę ,piwnicę i dużą kotłownię.Niby dom duży ,ale 2 rodziny bedą mieć w sam raz.W tym roku chcemy już zmieszkać choć w części domu bo czekamy prawie 5 lat budowy.

On 2003-03-28 20:11, Gajka wrote:

Prawda! :smile:

A Bigmario jeszcze pokazuje się tu czasami?

Ciekawi mnie co słychac u osób, które wypowiadały się na

1 stronie. Może się odezwą? Byłoby miło poczytać co robią dalej :smile:

Zagląda,zagląda[doglada ?}może się nie odzywa ale śledzi Wasze poczynania w klubie i pozdrawia b.serdecznie.Mario

On 2003-03-28 20:11, Gajka wrote:

Prawda! :smile:

A Bigmario jeszcze pokazuje się tu czasami?

Ciekawi mnie co słychac u osób, które wypowiadały się na

1 stronie. Może się odezwą? Byłoby miło poczytać co robią dalej :smile:

Zagląda,zagląda[doglada ?}może się nie odzywa ale śledzi Wasze poczynania w klubie i pozdrawia b.serdecznie.Mario

To miło wiedzieć, że nadzor działa :smile:

Czy juz cos robisz, czy też czekasz na lepszą pogodę?

Wiecie, recesja jest czyms dobrym dla nas, budujących się, lecz

pogoda nas nie rozpieszcza nic a nic :sad:

Jesieni prawie nie było i wiosny nadal nie widac :sad:

Uff, nie mozna miec wszystkiego jednoczesnie? :roll:

Agnes, Adamos, planowaliscie o polowę domy mniejsze,niebywale.:razz:

Spore chalupki.

Klub 40-dziestek.

Wypisz, wymaluj to JA.

Skończyłem 40 lat w styczniu b.r.

1963- dlatego Grzegorz63

Zaczynam budowę lada dzień.

Pozdrawiam wszystkich 40- latków, tych, którzy wychowali się na "Czterej pancerni i pies", "Stawka większa niż życie", "Przygody psa Cywila", "Wakacje z duchami" oraz na muzyce:

"Led Zeppelin", Deep Purple", "Black Sabath", oraz tej trochę lżejszej... :smile::smile::smile: