Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mario i (Klub 40-latków :) )

Recommended Posts

• Odpowiedzi 408
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry!

A ja mogę? 40-latek z lutego.

Nikt nie wspomniał o Stonsach? The Doors? Czerwone Gitary i klon Trzy Korony? SBB?

Velvet Underground, Iron Butterfly In-A-Gadda-Da-Vida, z elektroniki zapomnieliście Isao Tomita (czyli Masanori Katahashi), oj Tangerine Dream - pamiętacie koncert na Torwarze i chłopaków w rękawiczkach? A Kraftwerk?; Z Vangelisa bardziej Heaven and Hell i Short Stories z Andersonem; oczywiście Yes, Budgie, Whitesnake, Pavlov's Dog.....

A dodatkowo bardzo lubiłem ELO, Bee Gees,

Teraz-Kazik (bardzo), Voo Voo i różne orkiestracje - mój ulubiony Philip Glass (Koyaanisqatsi)

Filmy? Stawiam na Tolka Banana, Do przerwy 0:1 (albo krótsza wersja Paragon gola), Podróż za jeden uśmiech

Oj, działo się!!!

Pozdriv

[ Ta wiadomość była edytowana przez: ponury63 dnia 2003-04-18 14:04 ]

• 4 weeks później...

OJ będzie MUSTAPHA, oj będzie JAZZ :grin:!!! (choć to nie jest ICH najlepsza płyta). Mam nadzieję,że nie skończy się tak, jak po obchodach poprzedniej okrągłej rocznicy urodzin...żona kupiła mi gumową świnkę i włożyła do barku :lol:, do dzisiaj stoi KU PRZESTRODZE!!! Sprawdziłem - jeszcze kwika!

PO ZDRÓWKO!!!

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Dawno nikt nie wstępowal do klubu. Więc proszę o przyjecie, spełaniam warunki wiekowe. Jestem na etapie szukania dzialki, wiele wszędzie ofert ale jakoś nie łatwo wybrać. Mieszkam obecnie w szeregówce i chcę aby następny dom stanął na działce nie mniejszej niż 1.5 ha.

Pozdrawiam klubowiczów.

• 3 weeks później...
Czy ten kub staruszków jeszcze dycha? Mooozzznnnaaaa sieeeee zaaapisaacc?/ No cóz mam 47 lat , wspaniałą żonę, dwoje dorosłych ale nie samodzielnych dzieci, mieszkamy w najwiekszym -nie warszawa- miescie centralnej Polski - tzw. bloki. Mam coraz bardziej zagospodarowaną działkę budowlaną 15 km od miasta w sumie uprawiana jest rekreacja :D ale kiedyś miszkałalismy z żoną poza miastem, dosyć dawno w latach 80-tych , przez 10 lat i.......zboczenie wsią pozostało. Teraz wygoda sklepy obok, dzieci mają blisko do szkół, koleżeństwa, my do pracy no i w wolnych chwilach , soboty, niedziele na działkę. Zaraziłem sie budową jakiegoś małego domu, ale ............???????????