Gajka 08.04.2003 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Nic nie zapomnielismy. Wszystkich wykonawcow pamietam Ech, TO byla muzyka. Nowy klubowicz jest, witaj Grzegorzu63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.04.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 A właśnie, że zapomnieliście. Jak można było zapomnieć o Vangelisie ("Chariots of Fire":wink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.04.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Brawo Frankai zapomnieć o Vangelisie to niepowetowana strata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.04.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Rybeńki, rybeńki! A o Tangerine Dream to nikt nie wspomni? Jak tego słucham to gęsia skórka robi mi się naprawdę wszędzie:grin: - nie tylko na rękach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 11.04.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Czy wszyscy słuchali tylko zagranicznej muzyki? Nikt nie pamięta Czerwono Czarnych, Brekautów, czy Czesia Niemena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.04.2003 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Dzień dobry!A ja mogę? 40-latek z lutego.Nikt nie wspomniał o Stonsach? The Doors? Czerwone Gitary i klon Trzy Korony? SBB?Velvet Underground, Iron Butterfly In-A-Gadda-Da-Vida, z elektroniki zapomnieliście Isao Tomita (czyli Masanori Katahashi), oj Tangerine Dream - pamiętacie koncert na Torwarze i chłopaków w rękawiczkach? A Kraftwerk?; Z Vangelisa bardziej Heaven and Hell i Short Stories z Andersonem; oczywiście Yes, Budgie, Whitesnake, Pavlov's Dog.....A dodatkowo bardzo lubiłem ELO, Bee Gees,Teraz-Kazik (bardzo), Voo Voo i różne orkiestracje - mój ulubiony Philip Glass (Koyaanisqatsi)Filmy? Stawiam na Tolka Banana, Do przerwy 0:1 (albo krótsza wersja Paragon gola), Podróż za jeden uśmiechOj, działo się!!!Pozdriv [ Ta wiadomość była edytowana przez: ponury63 dnia 2003-04-18 14:04 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.05.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Fajne z WAS Czterdziestolatki...a o QUEEN-ie to nikt nie wspomni . Pozdrawia WAS RÓWNOLATÓW omc.40-latek (byle do sierpnia... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.05.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Cierpliwości, będzie, będzie... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIbrahiiiiiim (na czasie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 16.05.2003 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Wesolo jest zycie staruszkow Obudziliscie mile duchy przeszlosci, na wspominki bierze. Ech, byc znow mloda i piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.05.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 OJ będzie MUSTAPHA, oj będzie JAZZ !!! (choć to nie jest ICH najlepsza płyta). Mam nadzieję,że nie skończy się tak, jak po obchodach poprzedniej okrągłej rocznicy urodzin...żona kupiła mi gumową świnkę i włożyła do barku , do dzisiaj stoi KU PRZESTRODZE!!! Sprawdziłem - jeszcze kwika! PO ZDRÓWKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 dawno nie zagladałam do klubu:smile: witajcie wszyscy...w tajemnicy powiem ze taka piękna cyferka czeka na mnie w listopadzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 30.05.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Ja tez sie zglaszam 47 i pierwszy dom w planach okolice w-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 31.05.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Witaj 47-ko Stale nie moge nacieszyc sie nassza - nas wszystkich energia, i checia do dzialan. Alez jestemy wyjatkowymi rocznikami, prawda Teska, Skorpionica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 31.05.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Witajcie!Jeszcze ja- też skorpionica. Życzę wszystkim nieustającego poczucia humoru, żelaznego zdrowia, 48- godzinnej doby i worka pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 taaaa....ten worek pieniędzy, by sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 16.07.2003 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Dawno nikt nie wstępowal do klubu. Więc proszę o przyjecie, spełaniam warunki wiekowe. Jestem na etapie szukania dzialki, wiele wszędzie ofert ale jakoś nie łatwo wybrać. Mieszkam obecnie w szeregówce i chcę aby następny dom stanął na działce nie mniejszej niż 1.5 ha. Pozdrawiam klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.07.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 RYSZARD, coś około 1,5 ha ma plac przed Pałacem Kultury i Nauki w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 22.07.2003 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 zupełnie poważnie- mam taką działkę, jest taka działka 172 a i chyba na mnie czeka. Jak ją będę miał to prześle zdjęcia. Oczywiscie nie w Warszawie tylko w Beskidzie Niskim. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.08.2003 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 No to teraz jestem ( od paru dni) pełnoprawnym uczestnikiem ,,Klubu czterdziestolatków" ... wesołe jest życie staruszka... , jak tu ktoś kiedyś napisał, a wcześniej ktoś ładnie zaśpiewał w pewnym szacownym kabarecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2003 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Czy ten kub staruszków jeszcze dycha? Mooozzznnnaaaa sieeeee zaaapisaacc?/ No cóz mam 47 lat , wspaniałą żonę, dwoje dorosłych ale nie samodzielnych dzieci, mieszkamy w najwiekszym -nie warszawa- miescie centralnej Polski - tzw. bloki. Mam coraz bardziej zagospodarowaną działkę budowlaną 15 km od miasta w sumie uprawiana jest rekreacja ale kiedyś miszkałalismy z żoną poza miastem, dosyć dawno w latach 80-tych , przez 10 lat i.......zboczenie wsią pozostało. Teraz wygoda sklepy obok, dzieci mają blisko do szkół, koleżeństwa, my do pracy no i w wolnych chwilach , soboty, niedziele na działkę. Zaraziłem sie budową jakiegoś małego domu, ale ............??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts