Grzegorz63 09.08.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Bożenka, Ty masz żonę??? "Kochasz inaczej", czy to pomyłka?...Krystian, 100 lat, 100 lat..!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Nie mam żony. Wszystko jest ok. Mój mąz robi sobie dowcipy. Nieładnie mówiąc wlazł mi w komputer, ale tak ogólnie to super facet. Przepraszam za zamieszanie. Bożenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.08.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 pozdrawiam wszystkich staruszków...ja jeszcze jestem młoda do tego Fajnego wieku zostało mi...3 miesiace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 23.08.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 Moja liczba to 44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 27.08.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Tak czytam, czytam i w końcu nie wytrzymałam i też chcę się zapisać. Mam 44 i budujemy się w gminie Żabia Wola, 35 km od centrum W-wy. Stoją już ściany parteru, lada moment zaczną budować strop. Teraz jest chwila przerwy, bo ekipa przeszła na sąsiednią budowę mojej przyjaciółki. Domek będzie miał 130 m2 i już nie moge się doczekać kiedy bedzie można zamieszkać. Narazie mieszkamy w przyczepie camp. Bieżącą ciepłą wodę mamy z beczki z kranikiem, podgrzewaną słońcem, chociaż już coraz słabiej. Warunki są takie bardziej spartańskie, a codziennie trzeba normalnie jeździć do pracy, wygladając elegancko i pachnąco.I to wszystko nie dlatego, że nie mamy gdzie mieszkać. Nowe mieszkanie 2 pokoje tylko dla nas, lux wyposażone (1,5 roku temu, ale stwierdziliśmy, że blok to jednak nie to, może ktoś chce kupić?) stoi puste i czeka kiedy para zapaleńców!? wariatów!? do niego wróci. A nam ciężko się rozstać z naszą wsią i budową. Pozdrawiam wszystkich młodych czterdziestolatków, Jolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 27.08.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 A ja na wpisowe do klubu przytoczę pewną wypowiedź mojej córki. Działo się to ponad dziesięć lat temu tuż po moich trzydziestych urodzinach. Miałam dość melancholijny nastrój i użyłam w sformułowania .... "jestem już po trzydziestce". Na to moja córka: Jak to mamusiu "po trzydziestce"?! Po trzydziestce to się jest jak się ma czterdzieści, czterdzieść jeden.Jestem więc "po trzydziestce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.08.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Po trzydziestce to się jest jak się ma czterdzieści, czterdzieść jeden. Ja zawsze mówiłem "dobrze po trzydziestce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.09.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Połowa września minęła i nikt się nie postarzał, nowych klubowiczek (-ów) nie przybywa... Podobno kiedy człowiek po czterdziestce budzi się rano i nic go nie boli, to już nie żyje... Jak tam u WAS ze zdrówkiem miłe 40-latki, budowa pomaga czy daje w kość ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 17.09.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Budowa plus działka to dla mnie lekarstwo na tzw. wiek średni. Od listopada do marca jak kładę się spać to mnie nic nie boli, za to jak wstaję to boli wszystko - chyba z nic nierobienia. Natomiast jak tylko się zacznie sezon (budowlano-ogrodowy) jest akurat odwrotnie.... Wolę to drugie. Na 1,2 ha jest co robić!!! Mam zajęcie na wiele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.09.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Skąd ja to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mezopot 21.09.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 Ja mam dopiero 30, tak wiec czuje sie nieco niezrecznie w tak doswiadczonym towarzystwie. dzielke kupilem w zeszlym roku,polozona jest na Warmii w pieknym miejscu (tzn mnie sie podoba ). w tym roku wylalem lawy i fundamenty, wczoraj przyjechal superex i mam zamiar w tym roku postawic mury i strop.Jak skoncze budowe za kilka lat to wyprowadze sie tam na stale (z Warszawy). Pozdrawiam. Podziwiam za odwazna decyzje. Tez mieszkam w Warszawie ienie marze o niczym innym tylko zeby sie stad wyprowadzic. Ale pytanie jest jedno: co z praca? ciekawi mnie Ty to widzisz? Mezopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b-obi 28.09.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 No cóż .... 1963r to był wspaniały rocznik !!!! Od kilku miesięcy podpatruję sobie, słucham, uczę się na forum. Czas dołączyć do 40- latków !! Myśl o budowie chodziła za mną 2 może 3 lata, tyle też trwało przekonywanie mojej lepszej połowy, a jest to kobitka ciężko reformowalna ... W tym roku na wiosnę decyzja doczekała się realizacji. Miejsce - Dolny Śląsk okolice Bolesławca - 15 arów, 50m od mediów, sąsiad kumpel z pracy. Plan - do końca roku zezwolenie, na wiosnę jak Bóg i Banki dadzą, kopiemy dziurę i do góry... 180 m / w tym piwnica / z użytkowym poddaszem, na planie prostokąta, 4-ospadpowy dach, oczyszczalnia przydomnowa, studnia z kumplem na spółę. Kierownik budowy uzgnodniony, budowlańcu zaklepani. Technologia - silikaty + 15 cm styropianu, ogrzewanie gazowe + kominek z płaszczem wodnym. Kobieta przekonana tak załapała, żę wybiera już płytki i zasłonki 40- taki do boju !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 29.09.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 A Pink Floyd to pies ? Za długo grają , czy co ? 22 lata skończę po raz drugi w listopadzie, wychowałem się na pancernych, Pankracym, Kabarecie Starszych Panów, Klosie i Sztirlicu...Wychowałem dwie córki, umarłem, rozwiodłem się, przeżyłem, zakochałem i mam 3-letniego syna. To tak po krótce. A teraz mi odbiło i buduję DOM . Czy coś ktoś ma przeciw ?specjalne pozdrowienia dla Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 08.10.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 [quote name="wlowik" A teraz mi odbiło i buduję DOM . Czy coś ktoś ma przeciw ? specjalne pozdrowienia dla Mario.[/quote] Nie Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 12.10.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 40 lat to nic innego jak 18 lat + 22% VAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.10.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Tak czytam i czytam ten wątek......... i podziwiam......... Choć z drugiej strony nie jestem od Was inna O domu na wsi marzyłam od dawna. Kilka z nich zmarnowałam czekając na zmianę planu zagospodarowania upatrzonej działeczki... nie udało się. Od lutego tego roku jesteśmy posiadaczami działeczki w pomorskim, plan na ten rok wykonany w ponad 100% (pozwolenie na budowę, media, ogrodzenie + dodatkowo sławojka ). Oboje z mężem mamy razem 100 lat i wierzymy że najpiekniejsze chwile jeszcze przed nami Pozdrawiam Klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 dawno tutaj nie zglądałam......ale te 40 dosięgnie mnie rowno za miesiąc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 13.10.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 40 lat to nic innego jak 18 lat + 22% VAT!!! Kobiety zawsze liczą netto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.10.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 40 lat to nic innego jak 18 lat + 22% VAT!!! Mam mickiewiczowskie 44! (netto) ! w tym przypadku to nie silnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 14.10.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 40 lat to nic innego jak 18 lat + 22% VAT!!! Mam mickiewiczowskie 44! (netto) ! w tym przypadku to nie silnia. ... a ja brutto ze stawką VAT 0%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts