Krystian 03.01.2004 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Witaj AgnesK... ! ziaba - najlepsze przed NAMI !!! Na drugie tyle teraz przygotuj się a może i na trzecie , któż to wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 04.01.2004 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 O znowu temat odpowiadający mojemu kryterium wiekowemu.No bo to ten rocznik 1963.Wprawdzie studniówki nie miałyśmy(Liceum Medyczne-argumentacja dyrekcji-stan wojenny),ale to i tak jest bardzo dobry rok.Mój mąż o rok starszy ale myślę,że też się nada.Pozdrawiam w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 09.01.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 40 -ści lat minęło jak jeden dzień..... przeprowadzałam się z miasta Kraka do miasta Żeromskiego tak w koło macieju nie wiedzieć po co 5 razy by swoją mekkę odnależć wreszcie u stóp Łysicy Tu jest, jeśli chcecie wiedzieć odlotowo, pięknie i radośnie zarazem Nie mogę się już doczekać wiosny Widok tych (było nie było!!! ) kilkunastu jodeł obdzierganych młodziutką zielenią nawet największego malkontenta wprawi w dobry nastrój Serdecznie pozdrawiam Was moje 40 -letnie grzybki i życzę, żeby wiosną otwierały Wam okna ptaki... pa,pa Do zobaczyska w Puszczy Jodłowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 12.01.2004 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 ...No to szalej. Ja to myślałem, że czterdziestki są ryczące, a pięćdziesiątki wyjące... szalejące, to są małolaty Ja mam 2 dorosłe córki, 1 bardzo małolata, psa, i jestem bezdomny, dlatego się budujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gayga 05.02.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Jak szalec to szalec do konca.......hmm witam w klubie czterdziestolatkow.....ja 22 x 2 najwazniejszy jest cel,chec a reszta uklada sie sama....przetestowalam Milo mi Was poznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.02.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Witam wszystkich A czy trochę młodszym wolno czasami zajrzeć czy potrzebna zgoda rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 18 plus VAT Witajcie-prawda że to piękny wiek?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gayga 06.02.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Zgadza sie..... kiedys tj. te 22 lata temu nie wpadlabym na ten pomysl aby budowac DOM.....ja dziewczyna z miasta.....to robili inni a ich pobudek nie znalam.....teraz wiem, ze wiem....po co mi DOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 czy mogę złożyć kopię podania do klubu 40-tek?orginał na Górnym Sląsku rocznik 59, we wspomnieniach chyba brak NIEWIDZIALNEJ RĘKI, niektórzy fani tego programu odwiedzają niekiedy nasze budowy UWAGA wszystkie budujące panie powinny jak najszybciej się tu wpisać, bo może je objąć podwyższenie wkładu własnego 25+15%VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzichu 08.02.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Jeżli można wtrącić - rocznik 59 to niezły rocznik - sam to wiem . Że tak późno się budujemy? Przeważnie "budowaliśmy coś innego" dotychczas. A teraz czas na troszkę luksusu dla nas. Kurczę, ten klub to super pomysł. Wreszcie coś "świeżego". W telewizji mówią o nas "dinozaury" a w radiu to "stare przeboje". Witam więc wszystkich jako "niemowlę budowlane" - dopiero mam zakupioną działkę. Zdzichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gayga 08.02.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 zdzichu....super"niemowle budowlane" ...wlsanie tak sie czuje ,tylko nie umialam tego tak pieknie ujac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 08.02.2004 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 I co się okazało:odwagi potrzebnej do budowania nabywa się po 40-stce, cieszę się i raduję że mam tylu rówieśników.Aż serce rośnie i sił w steranych ciałach przybywa.Mario Ps.Zapraszam na ziółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 13.02.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Ziółka ? mam takie zapakowane w butelkę z lakowanym korkiem, z napisem DR-82, co znaczy, że zrobione są z dzikiej róży w 82 roku... Niestety przez te budowania altanek, "oblewania" nowych samochodów, urodzin nowych dzieci itp zdarzenia losowe, to z 50 l. zostało 2x0,5 l.... A może chodzi o to "ziółko", które właśnie broi coś w kuchni ? (ma 4 lata, więc można mu wybaczać)... Co do odwagi, to łatwiej mi było odważyć się na budowę, niż na pójście do dentysty , ale mam to za, i siamto nie mam... (szkoda, że lat nie da się usunąć, byłbym młodszy o 10 %) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2004 hmm, na razie co prawda wiekiem jestem za młody do klubu ale niezła tu ekipa więc również chciałbym się zapisać.... w ramach opłaty wpisowej stawiam wszystkim setkę Geriavitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 15.02.2004 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Młodzież tez chetnie widziana,a co tam niech się uczy na najlepszych wzorcach szczegolnie jezeli odmiennej plci Mario pamiętaj ze ze starszych możesz się śmiać (geriavit)bo jak cię Bozia będzie chciala ukarac to Cię staroscią ukarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.02.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 tak dawno tutaj nie zaglądałam... teraz to juz jestem pełnoprawną klubowiczką...stuknęła mi już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzichu 15.02.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Witaj więc w RYCZĄCYCH CZTERDZIESTKACH.bez ziólek, geriavitu i podobnych używek.Witaj i żyj bez dopingu.pozdzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazka 16.02.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 To ja się też zapisuję, jeśli mogę i póki jeszcze mogę.Mam 46, i równo 3 lata temu mnie napadło budowanie. Działkę mamy dużą, dom będzie parterowy - w tym roku ma być stan surowy z dahem. Czy mogę być jeszcze przyjeta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 24.03.2004 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Trochę się chwaląc:42 lata temu własnie się urodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.03.2004 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Trochę się chwaląc:42 lata temu własnie się urodziłem Jeżeli dokładnie dziś to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts