Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mario i (Klub 40-latków :) )

Recommended Posts

• Odpowiedzi 408
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

40 -ści lat minęło jak jeden dzień.....

przeprowadzałam się z miasta Kraka do miasta Żeromskiego tak w koło macieju nie wiedzieć po co 5 razy

by swoją mekkę odnależć wreszcie u stóp Łysicy

Tu jest, jeśli chcecie wiedzieć

odlotowo,

pięknie i radośnie zarazem

Nie mogę się już doczekać wiosny

Widok tych (było nie było!!! ) kilkunastu jodeł obdzierganych młodziutką zielenią

nawet największego malkontenta

wprawi w dobry nastrój :lol:

Serdecznie pozdrawiam Was moje 40 -letnie grzybki i życzę, żeby wiosną otwierały Wam okna ptaki...

pa,pa :p Do zobaczyska w Puszczy Jodłowej...

• 4 weeks później...

czy mogę złożyć kopię podania do klubu 40-tek?orginał na Górnym Sląsku

rocznik 59, we wspomnieniach chyba brak NIEWIDZIALNEJ RĘKI, niektórzy fani tego programu odwiedzają niekiedy nasze budowy :evil:

UWAGA wszystkie budujące panie powinny jak najszybciej się tu

wpisać, bo może je objąć podwyższenie wkładu własnego 25+15%VAT

Jeżli można wtrącić - rocznik 59 to niezły rocznik - sam to wiem :oops: .

Że tak późno się budujemy? Przeważnie "budowaliśmy coś innego" :wink: dotychczas. A teraz czas na troszkę luksusu dla nas.

Kurczę, ten klub to super pomysł. Wreszcie coś "świeżego". W telewizji mówią o nas "dinozaury" a w radiu to "stare przeboje".

Witam więc wszystkich jako "niemowlę budowlane" :D - dopiero mam zakupioną działkę.

Zdzichu

Ziółka ? mam takie zapakowane w butelkę z lakowanym korkiem, z napisem DR-82, co znaczy, że zrobione są z dzikiej róży w 82 roku...

Niestety przez te budowania altanek, "oblewania" nowych samochodów, urodzin nowych dzieci itp zdarzenia losowe, to z 50 l. zostało 2x0,5 l....

A może chodzi o to "ziółko", które właśnie broi coś w kuchni ? (ma 4 lata, więc można mu wybaczać)...

Co do odwagi, to łatwiej mi było odważyć się na budowę, niż na pójście do dentysty :oops: , ale mam to za, i siamto nie mam... :p

(szkoda, że lat nie da się usunąć, byłbym młodszy o 10 %)

Młodzież tez chetnie widziana,a co tam niech się uczy na najlepszych wzorcach szczegolnie jezeli odmiennej plci :lol: Mario pamiętaj ze ze starszych możesz się śmiać (geriavit)bo jak cię Bozia będzie chciala ukarac to Cię staroscią ukarze :wink:

• 1 month później...