adam998 27.06.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 WitamMam problem położyłem deski tarasowe z modrzewia europejskiego wszystko było ok aż po pewnym czasie czyli około tygodnia na deskach pojawił się taki biały nalot podobny do pleśni, ale nie na całości tylko bardziej w postaci takich cętek ale są też miejsca gdzie jest tego więcej. Okazało się że jest to lepkie czyli doszedłem do wniosku że to żywica. Co można z tym fantem zrobić może ktoś miał z czymś takim do czynienia ? Proszę o poradę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 28.06.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Witaj. Modrzew jest żywiczny i nic nie zrobisz z tym. Zaakceptować jako urok drewna. Mam taras z modrzewia krajowego i na podłodze nigdy nie widziałem żywicy. Nie wiem czy jej nie było czy jej nie zauważyłem bo się "wdeptała ". Na pionowych elementach owszem, trochę czasem wyjdzie ale tragedii nie ma. Generalnie modrzew górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts