matik123 27.06.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Witam , mam następujący problem: Planuje remont pokoju i czeka mnie starcie z popękanym tynkiem wewnętrznym. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak wykonać naprawę tej ściany ? Chcę by było to zrobione dobrze a nie po prostu zrobione. Jak widać na załączonych zdjęciach na razie wygląda to średnio.. Mam nadzieję że wybralem dobry dział, przy okazji witam wszystkich na forum gdyż jest to mój pierwszy post. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 20.07.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Miałem podobny problem. Wtopiłem w gips siatkę taką jak się obkleja styropian i zrobiłem gładzie . trzyma już 5 lat i śladu pęknięć nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts