adamzzz 28.06.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Witam. Stoję właśnie przed wyborem pompy ciepła. Dostałem bardzo dobrą ofertę na pompę stiebla wraz z montażem. Jest to pompa ze zintegrowanym zbiornikiem cwu 175 litrów. Cena jest lepsza od polskich pomp i dlatego na poważnie zastanawiam sie nad montażem.Czy ktoś użytkuje taką pompę i mógłby co nie co o niej napisać? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 28.06.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Jaka cena jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamzzz 28.06.2015 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Ok 25 tys. Z montażem i glikolem do moich zakopanych już rur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 30.06.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 dobra pompa. sam nie mam, ale z kilku rozmów z posiadaczami można wyodrębnić chociazby bardzo niski poziom mocy akustycznej, osiąganie wyższej mocy grzewczej, rozmrażanie poprzez odwrócenie obiegu termodynamicznego (nie grzałkami), utrzymanie wysokiej mocy przy niskich temperaturach otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zigobar 30.06.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 dobra pompa. sam nie mam, ale z kilku rozmów z posiadaczami można wyodrębnić chociazby bardzo niski poziom mocy akustycznej, osiąganie wyższej mocy grzewczej, rozmrażanie poprzez odwrócenie obiegu termodynamicznego (nie grzałkami), utrzymanie wysokiej mocy przy niskich temperaturach otoczenia adamzzz i wihajster piszą o PC glikol - woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 08.07.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 ok racja seria WPC, ja pisałem o seriach WPL 15 AS oraz WPL 25 A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts