Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie

w domu który aktualnie wynajmuje nie ma drążka czy też kijka do otworzenia klapy strychu.

Po godzinie spędzonej na szukaniu go w internecie stwierdzam, że jak ktoś zgubi to ustrojstwo to najprościej wymienić schody :bash:

Już sam nie wiem, może szukam pod złym hasłem ale na logikę jak mam schody firmy XYZ to w dziale "akcesoria do schodów strychowych" powinien on być.

Będę dozgonnie wdzięczny za link do miejsca gdzie mogę takie coś kupić,

a póki co idę szukać dużego srubokręta :bash:

Witajcie

w domu który aktualnie wynajmuje nie ma drążka czy też kijka do otworzenia klapy strychu.

Po godzinie spędzonej na szukaniu go w internecie stwierdzam, że jak ktoś zgubi to ustrojstwo to najprościej wymienić schody :bash:

Wydaje mi się, że takie coś się po prostu robi samemu, np z kija od szczotki najgorzej będzie z końcówką ale to po prostu haczyk.

ale wiesz co...poszukałem 15 s i znalazłem :)pewnie i do Twojego modelu można szybko znaleźć i dokupić :)

http://www.dolle.com.pl/schody-produkty-88-93.htm

dzięki jednak to nie ta końcówka, ja mam jak do klamki kwadrat, ale zobacz. Nawet pod tym linkiem tego nie kupisz, masz link do sklepu internetowego a w sklepie nie ma tego w ofercie ...
dzięki jednak to nie ta końcówka, ja mam jak do klamki kwadrat, ale zobacz. Nawet pod tym linkiem tego nie kupisz, masz link do sklepu internetowego a w sklepie nie ma tego w ofercie ...

Bo to nie do końca tak jest - jeśli zadzwonisz będzie dostępny za cenę jaka ustalisz telefonicznie - wiele sklepów tak działa