Konrad Podgórski 29.06.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Witajcie w domu który aktualnie wynajmuje nie ma drążka czy też kijka do otworzenia klapy strychu. Po godzinie spędzonej na szukaniu go w internecie stwierdzam, że jak ktoś zgubi to ustrojstwo to najprościej wymienić schody Już sam nie wiem, może szukam pod złym hasłem ale na logikę jak mam schody firmy XYZ to w dziale "akcesoria do schodów strychowych" powinien on być. Będę dozgonnie wdzięczny za link do miejsca gdzie mogę takie coś kupić, a póki co idę szukać dużego srubokręta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 29.06.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Witajcie w domu który aktualnie wynajmuje nie ma drążka czy też kijka do otworzenia klapy strychu. Po godzinie spędzonej na szukaniu go w internecie stwierdzam, że jak ktoś zgubi to ustrojstwo to najprościej wymienić schody Wydaje mi się, że takie coś się po prostu robi samemu, np z kija od szczotki najgorzej będzie z końcówką ale to po prostu haczyk. ale wiesz co...poszukałem 15 s i znalazłem :)pewnie i do Twojego modelu można szybko znaleźć i dokupić http://www.dolle.com.pl/schody-produkty-88-93.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad Podgórski 29.06.2015 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 dzięki jednak to nie ta końcówka, ja mam jak do klamki kwadrat, ale zobacz. Nawet pod tym linkiem tego nie kupisz, masz link do sklepu internetowego a w sklepie nie ma tego w ofercie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 29.06.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 dzięki jednak to nie ta końcówka, ja mam jak do klamki kwadrat, ale zobacz. Nawet pod tym linkiem tego nie kupisz, masz link do sklepu internetowego a w sklepie nie ma tego w ofercie ... Bo to nie do końca tak jest - jeśli zadzwonisz będzie dostępny za cenę jaka ustalisz telefonicznie - wiele sklepów tak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 29.06.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Miałem kiedyś sąsiada. Chłop prawie 2 metry a Elka gwoździe wbijała. Adaś taboret trzymał żeby nie spadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts