mj2007 29.06.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 witam!z trzech stron mam wytyczoną nieprzekraczalną linię zabudowy - 5-6 metrów. z tego co wyczytałem linia ta dotyczy budynku mieszkalnego, ale nie wiem co z innymi obiektami.od frontu mam 6 metrów - czy mimo tej linii w ogrodzeniu mogę wybudować altanę śmietnikową, która jednoczesnie będzie służyła na sklad opału? a szambo, może znaleźć się na tej części działki?z boku mam 5 metrów - czy na tej części mogę postawić garaż? murowany raczej nie, ale np. blaszak ze zrobioną elewacja? zasadniczo nie będzie on trwale związany z gruntem, więc chyba nie będzie problemu.pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad Podgórski 29.06.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 budynek nawet blaszak oficjalnie nie, natomiast daszek na smietnik jest częścią ogrodzenia tylko nie zgłaszaj tego jako "skład na opał" bo wtedy to inne przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts