Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam samochodu na ślub!!

Bard13

Recommended Posts

Z małżonką chcemy pojechać do kościołą i sali weselnej.

Najlepiej sami i kabrioletem, żadne limuzyny.

Macie jakieś pomysły na samochód na pograniczu województw łódzkiego i mazowieckiego? (rejon od Warszawy po Skierniewice)

Samochody do ślubu to jakiś żart i koszmar cenowy.

Np 1000 PLN za 5 godzin i.

Dramat

Jak masz tak ograniczoną kasiorkę to proponuję kupić Fiata 125p i łobciąć mu dach.

W kwocie miesci się także:

(należy uważać niektóre pojazdy, ze względu na rolę dachu mogą się złożyć po jego obcięciu)

- polonez,

- skoda 105 (chyba)

- branderbur

- żuk (pick up)

..........

A może warszawa albo coś równie stylowego?

Bo Warszawa to cudne auto, byle było w dobrym stanie technicznym, pozwalającym na bezstresowe dotarcie do kościoła :D

A moze jakiś amerykańskie auto z lat 60-tych albo 70-tych?

Jakiś np. Ford Mustang, może być nowszy ...

Eh, rozmarzyłam się ...

A my z mężem do ślubu jechaliśmy Polonezem.

Jak masz tak ograniczoną kasiorkę to proponuję kupić Fiata 125p i łobciąć mu dach.

W kwocie miesci się także:

(należy uważać niektóre pojazdy, ze względu na rolę dachu mogą się złożyć po jego obcięciu)

- polonez,

- skoda 105 (chyba)

- branderbur

- żuk (pick up)

..........

Ha, ha...

Bardziej zastanawiam się, czy ktoś ma namiar na wypożyczalnie samochodó, bo szczerze mówiąc wolałbym się sam dowieźć do ślubu niż najmować jakiegoś jelenia.

Bard13 rozejżyj sie po taksówkach, ja podeszłam do taksiarza w szarym Mercedesie (modelu nie pomnę, ale duża bryka, taka jaką jezdził kanclerz Kohl), który stał na postoju i zapytałam, czy nie wynajmie się na slub, bez problemu taksiarze moga zdjac wszystkie koguty i nalepki, i jeszcze sobie zazyczylam ze facet ma byc w szarym garniturze pod kolor samochodu.

Byl do dyspozycji od 14:00 (ubierany samochod), slub o 18:00, potem skladanie zycen i przejazd na sale weselna, prace zakonczyl po 21:00, calosc za 250 zl, tak jak ty uwazam ze 1000zl za slubna bryke, to szukanie leszcza :lol: