luicynka44 29.06.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Mam zamiar kupić w miarę uniwersalną pompę spalinową, która ma służyć m.in. do podlewania ogrodu. Możecie mi doradzić jakich producentów brać pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkdarkman 31.07.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Ja bym brał chińczyka z marketu.Dwa lata gwarancji są.Jak się przez dwa lata nie popsuje, to się już nie popsuje "nigdy".A jak się popsuje, to i tak dostaniesz nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luicynka44 30.08.2015 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Chyba faktycznie wybiorę Al-Ko. Cenowo wygląda mało przystępnie, ale ważne by była trwała,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 01.09.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 powiem tak ja w robocie używam Honda WMP20X powiem tak 3 lata lania wody po 70-100 tyś dziennie przez rok ok 0,9-1,2 mln wody przepompuje i spala ok na to 6 l benzynki jedynie musisz uważać żeby nie zalać magneta bo nie odpali (u mnie kierownik zalał roztworem mącznika i lekko zardzewiał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts