dirk01 29.06.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jestem na etapie przygotowań do budowy domu piętrowego. Zastanawiam sie nad wentylacja mechaniczną, rekuperacją, gwc. Czy to wszystko trzeba juz mieć uwzględnione w zaadaptowanym projekcie, czy można z tym zaczekać. Szukam tez jakiejś solidnej i doświadczonej firmy, która ewentualnie zaprojektuje i wykona. Czy możecie cos polecić, doradzić? Jakie mogą być koszty?Może Ktoś mógłby mi pokazać na przykładzie swojego domu jak to wszystko działa, bo teoria, teorią, ale praktyka daje najwięcej. Byłbym wdzięczny za pomoc...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarszcz 30.06.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 masz namiary na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wszamanka 27.07.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Podepnę się. Szukam kogoś z Rzeszowa kto by mi sensownie zaprojektował i wykonał WM z rekuperatorem, bez GWC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkmiecik 28.07.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Tutaj masz kilka firm: http://www.pro-vent.pl/instalatorzy,0.html#podkarpackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts