mesieur 02.07.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Czy ktoś robił przeróbkę w projekcie gotowym mającą na celu pozbycie się ścianki nośnej na rzecz otwarcia przestrzeni mieszkalnej? Czy jest możliwa zgoda na taką zmianę u autora projektu nawet jeśli zaakceptuje ją i technicznie rozwiąże obecny architekt?Co o tym myślicie?pozdrowionka, mesieur wadzi mi TAKA JEDNA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.07.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Jak Ci wadzi taka jedna ... to sie jej pozbądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 02.07.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 To chyba wtedy jakiś podciąg, czy jak to zwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.07.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Zaden podciag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 02.07.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 No - ja mam tak. Zamiast sciany - belka żelbetowa w płycie ( a raczej wystająca ponad nią), dodatkowo oparta na wieńcu wokół ścian. Na tej belce mam wybudowana ściane działową na wyższym piętrze, więc tego nie widać. Ale to i kosztowne i trzeba przeliczyc przez architekta - wszystko zależy jaka sie zrobi rozpiętość i co nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts