janekws 29.06.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Witam, Znalazłem działkę która mnie intersuje, ale Działka jest RIIIB, jest deyzja o warunkach zabudowy i zagospodorowania terenu, która zezwala na budowę domu mieszkalnego jednorodzinnego i garażu. Mam pytanie czy musze odralniać tą działkę ? Czy należy zrobić coś innego? Jaki jest koszt tych czynności? Chcę wybudować parterówkę 120-140m W załaczniku zdjęcie działki jej numer to 687/6 Proszę o cenne informację bo lepiej wszystko wiedzieć przed zakupem a jak coś to szukać innej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekws 30.06.2015 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 (edytowane) I jeszcze jedno pytanie:w planie zagospodarowania przestrzennego jest taki zapis:wysokość zabudowy nie może przekraczać dwóch kondygnacji , obowiązują dachy strome, symetryczne z użytkowym poddaszem, zalecane pokrycie ceramiczne,czyli parterówka z normalnym dachem, nie wiem jaki to jest stromy dla nich i poddaszem nieużytkowym odpada ? Pozdrawiam Edytowane 30 Czerwca 2015 przez janekws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts