epterode 30.06.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Ktoś zna tą firmę ? użytkuje bo nie mam jak ich dotknąć przed zakupem prysznicowe Alex mam wnękę z płytkami jakieś 95 cm więc powinna się dopasować tylko jak z wykonaniem w tej firmie i przy tym modelu.Drzwi prysznicowe Nixon też ładne mają może takie ktoś użytkuje Edytowane 30 Czerwca 2015 przez epterode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 23.10.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 też mnie zaciekawiły nixon, gdzie w wawie można je zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 24.10.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 też mnie zaciekawiły nixon, gdzie w wawie można je zobaczyć? Nie wiem jak kabiny ale z odopływów liniowych tej firmy nie jestem zadowolony, mają mniejszy odbior wody niż napisane. Mam dwaodplywy 80cm, spadki, odpoaietrzsnis analizy itp zgodnie ze sztuką, a woda nie schodzi na bieżąco tylko zbieram się w kabinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts