szymonella 01.07.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witam. Chce wybudować budynek gospodarczy o wymiarach 8 x 4 i wysoki około 5m, przy stodole, na początku chciałem zbudować go z wykorzystaniem jednej ściany stodoły. Sprawy związane z mapkami itp załatwiałem tydzień temu tak jak pani mi zleciłą co jest potrzebne dodatkowo dzisiaj byłem ucieszony że wszystko załatwię, niestety zarządała Pani ekspertyzy ściany stodoły. I mam takie pytania jaki koszt takiej ekspertyzy ? Czy też może taniej by mi było zbudować tą ściane i nie bawić się w szukanie fachowca od robienia ekspertyzy. Jeśli tak to jaką mam zachować odległość ściany budyku gospodraczego od ściany stodoły ? Czy też mogę budować ściana przy ścianie ? PS:Jeśli zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie, jest to mój pierwszy post wiec wybaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts