Baka890 01.07.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witamczy ktos z forumowiczów ma namiary na ystemy kominowe wyzej wymienionych firm w dobrych cenach? mam wycene na kominy icopala ale chcialbym porownac jeszcze z innymi.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 02.07.2015 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Sprawdź jeszcze PEKABET, może Jawar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baka890 02.07.2015 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Sprawdź jeszcze PEKABET, może Jawar? A jak one cenowo wychodza? no i gatunkowo bo nigdy nie slyszalem o tych firmach.... dostałem jak narazie wycene icopala ale tez zbytnio nie wiem jak u nich kominy wygladaja...izolacje wiem ze maja dobre ale nie wiem jak z reszta...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 02.07.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Nie wiem czy ktoś przebije Pekabet. Jawar to z kolei niezła cena na rury izostatyczne. Pekabet ma dobre rury. Pochodzą z Wofshoeher Tonwerke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 02.07.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 A Ja polecam system kominowy ZAPEL.....choć go jeszcze nie użytkuję, ale naprawdę dobrej jakości towar w dobrej cenie......jak się nie mylę to ceramikę - chodzi o rury to chyba większość firm bierze z czeskiej fabryki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 03.07.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Także ta najbardziej znana marka od kominów systemowych z szamotem w środku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts