Tomiz 02.07.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Witam.Mam taka sytuację. Dach z pełnym deskowaniem, pokryty papą, cieknie. Chcę pokryc go blachą. Czy potrzebne jest nabijanie łat czy mocować blachę bezposrednio do starej konstrukcji? Cała konstrukcja dachu w bardzo dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.07.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Nabilbym kontrłaty i łaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 07.07.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Witam. Mam taka sytuację. Dach z pełnym deskowaniem, pokryty papą, cieknie. Chcę pokryc go blachą. Czy potrzebne jest nabijanie łat czy mocować blachę bezposrednio do starej konstrukcji? Cała konstrukcja dachu w bardzo dobrym stanie. tez bym nabil ale ta papa pod spodem jak dasz blache moze sie delikatnie topic i smierdziec nie polecam ale jak nie chcesz zainwestowac w folie to dsawaj laty i kontrlaty przynajmniej wentylacja jakas bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts