joanika 02.07.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Właśnie zaczęłam użytkować instalację wodną z rurek miedzianych. Póki co mam tylko zimną wodę, ale już pojawił się problem. Woda śmierdzi tą srebrną mazią do lutowania, jest mętna, a podczas gotowania się pieni. Co robić?? Czy to da się jakoś usunąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.07.2015 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Właśnie zaczęłam użytkować instalację wodną z rurek miedzianych. Póki co mam tylko zimną wodę, ale już pojawił się problem. Woda śmierdzi tą srebrną mazią do lutowania, jest mętna, a podczas gotowania się pieni. Co robić?? Czy to da się jakoś usunąć?? Płukać, płukać i płukać - szczególnie ciepłą wodą.....zbyt dużo jej użyli monterzy instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 02.07.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ja w porę obudziłem się, mam kilka rurek miedzianych do sprzedania a woda w pexie poszła.Problem z zielonkawym nalotem będzie cały czas w urządzeniach na końcu instalacji nie za często używanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts