doktor202 03.07.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Witam ! Jako że to mój pierwszy post na forum witam wszystkich. Wkrótce rozpoczynam budowę domu i z racji braku dostępu do gazu ziemnego zdecydowałem o instalacji pompy ciepła powietrze/woda. Zasięgałem informacji w kilku firmach w woj lubelskim ale oferty są mało konkretne a rozpiętość cen ogromna. Czy ktoś w okolic mógłby polecić fachowca/firme od pomp ciepła ? a moze ktos w okolicy ma taką instalację i zechce podzielić sie doświadczeniami jak użytkowanie takiej pompy sprawdza się w praktyce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 03.07.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 WitamJestem posiadaczem pompy G/W. Wiem przez co przechodzisz, sam kiedy dreptałem podobnymi ścieżkami.Nie wybrałem instalatora z Lubelszczyzny bo jak się przekonałem albo cena była z kosmosu albo wiedza osób z którymi rozmawiałem nie przekonała mnie.W naszym rejonie Pci nie są aż tak popularne jak chociażby na pomorzu czy w centralnej Polsce. Mój instalator pochodzi z Torunia I powiem Ci, ze wcale nie żałuje. Na Fm jest paru instalatorów Pci może z nimi wartałoby porozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marti__marti 06.07.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) Witam, dołączam się do tematu. Właśnie stoimy przed wyborem pompy/wykonawcy. Miło było by, gdyby wypowiedzieli się użytkownicy i gdyby opowiedzieli zastosowane rozwiązania (np. pionowy czy poziomy kolektor) i czy są zadowoleni. Wskazówki i uwagi mile widziane Edytowane 7 Lipca 2015 przez marti__marti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 07.07.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 cóż, zanim ja się zdecydowałem na PC z odwiertami, przeczytałem ten topik: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?53557-POMPA-CIEP%C5%81A-spostrze%C5%BCenia-uwagi i wam też radze zaczynać od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 05.08.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 może trochę późno ale ja mam pompę P/W na starszej sprężarce on/off i działa ok. kupiona w Krasnobrodzie w zaprzyjaźnionej hurtowni. firma jest znad morza(kontakt do nich na pw). nie stać nas było na pompę z odwiertami a powietrzna z górnej półki też odpadała. ta jest w cenie dobrego pieca z podajnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pz77 09.03.2019 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Witam, Odświeżam temat.Szukamy profesjonalnego wykonawcy co dostarczy i zainstaluje pompę ciepła PW razem z rekuperacją pod Lublinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sruba014 09.03.2019 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Sprawdź Oxywent http://oxywent.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRR. 11.04.2019 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Czy poza Oxywent są w Lublinie lub okolicach jacyś sprawdzeni instalatorzy pomp LG lub Panasonica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 11.04.2019 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 https://www.panasonicproclub.com/ifinder/PL_pl/home/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts