firewall 15.11.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Nie martw się, nic nie sprzedaję więc konkurencji ci nie zrobię. Widzę że robi się tu kółeczko wzajemnej adoracji dekarzy żyjących z udzielania dobrych rad - nierad, a czekających na zdesperowanych forumowiczów, którzy zamówią u nich płatną usługę.Może tak wreszcie wysupłacie na płatne profile, żeby inni uczestnicy wiedzieli że pod tymi nickami kryją się ludzie żyjący z usług dekarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 15.11.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Nie martw się, nic nie sprzedaję więc konkurencji ci nie zrobię. Widzę że robi się tu kółeczko wzajemnej adoracji dekarzy żyjących z udzielania dobrych rad - nierad, a czekających na zdesperowanych forumowiczów, którzy zamówią u nich płatną usługę.Może tak wreszcie wysupłacie na płatne profile, żeby inni uczestnicy wiedzieli że pod tymi nickami kryją się ludzie żyjący z usług dekarskich. Ja u biedaków nie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 15.11.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Jaka to dachówka na tych zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 15.11.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Ja u biedaków nie pracuje. Znaczy szukasz łosi na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 15.11.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Znaczy szukasz łosi na FM. Znaczy chyba udajesz ograniczonego.Ja tu wpadam się pośmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 15.11.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Nie martw się, nic nie sprzedaję więc konkurencji ci nie zrobię. Widzę że robi się tu kółeczko wzajemnej adoracji dekarzy żyjących z udzielania dobrych rad - nierad, a czekających na zdesperowanych forumowiczów, którzy zamówią u nich płatną usługę.Może tak wreszcie wysupłacie na płatne profile, żeby inni uczestnicy wiedzieli że pod tymi nickami kryją się ludzie żyjący z usług dekarskich. Forumowicze jak wejdą jedną nogą w żar to zastanawiają się jak włożyć drugą nogę żeby się nie oparzyć jak z pierwszą , ale dalej idą mimo,że parzy Zmieniłem zdanie Nie wyślę Ci fotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 17.11.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Dzięki za wyjaśnienia, Laty niestety już dostarczone. jednak zmieniłem łaty na 4x6 czyli takie jak powinny być. Mam nadzieje, że będzie jak w książce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.11.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Nie martw się, nic nie sprzedaję więc konkurencji ci nie zrobię. Widzę że robi się tu kółeczko wzajemnej adoracji dekarzy żyjących z udzielania dobrych rad - nierad, a czekających na zdesperowanych forumowiczów, którzy zamówią u nich płatną usługę.Może tak wreszcie wysupłacie na płatne profile, żeby inni uczestnicy wiedzieli że pod tymi nickami kryją się ludzie żyjący z usług dekarskich. Odpuść sobie te złośliwości i wyluzuj. Radzę pogodniej spojrzeć na świat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 19.11.2015 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 firewall, na spamera ? Niech będzie mogę być spamer questa, jaka wysokość pomieszczenia wyjdzie na gotowo po zabudowie ? 2.71 od stropu - 12 cm = 2.59 od podlogi na gotowo Wiezba dokladnie w g projektu. Co z tym kominem z tylu nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 19.11.2015 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Odpowiadajac na pytanie co to za dachowka - odpowiadam: Reform 11 Bogena. Prosta. Pakowana w Niemczech. Super jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 19.11.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Zmieniłem zdanie Nie wyślę Ci fotek . W porządku.Skasuj moją wiadomość z priva, bo podałem ci mojego maila,ale tylko w celu wysyłki zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greatbuilder 20.08.2016 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Wczoraj przy obliczeniach ile musze zamówić materiału wpadłem na pomysł, że zamówię sobie łaty i kontrłaty tego samego sortu, czyli 4x6. Przy mojej połaci od okapu do kalenicy jakieś 7,9m, max rozstaw krokwi 90cm, pokrycie dachówką ceramiczną to powinno być w sam raz. Chciałem założyć nowy wątek z zapytaniem czy kontrłaty 4x6 nie są aby przesadą, tzn. czy nie sa za wysokie i czy nie bedzie z tym jakichś problemów, o których nie wiem. A tu proszę, wątek jest i znalazłem odpowiedź dokładnie na moje pytanie: Wyższa kontrłata to same zalety do tego taki sam asortyment. Przy ty kącie nachylenia dachu sugerowałbym przekrój łat 4x6. Pozdrawiam. Dziękuję Panie Andrzeju! Ciesze się tym bardziej, że nie odpuściłem czytania wątku do końca po kilku pierwszych postach tzw. gównoburzy. Na szczęście udało się wyłowić perłę z ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 20.08.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Znaczy chyba udajesz ograniczonego.Ja tu wpadam się pośmiać. To tak samo jak ja. Komu pomóc, to pomóc, ale tym yntelygentom niektórem, to trzeba dopiec, coby przestali się wypowiadać w niektórych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts