ALKESHIE 01.02.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 A ja zrobie tak od gory dachowka ceramiczna laty/kontrlaty / papa wierzniego krycia ,plyta osb3 15 mm styro do plyty osb miedzy krokwie (styro sprezyste "super podasze" organiki ) nastepnie w poprzek pod krokwie 5cm na kolki do krokwi na to siatka i klej tynk i farba ......i nic mnie nie obchodzi palnosc styro ,przepustowosc ,punkt rosy etc......znajomi mieszkaja pod styro 5 lat cicho cieplo i przyjemnie nic nie strzela ,pali sie ,smierdzi brak pustki miedzy styro a pokazcie mi welne po 5 latach heheh etc...a do znawcow punku rosy " okno w aucie lub w domu gdzie jest punkt rosy ?? . gdzie sie skrapla woda na szybie czy w szybie wiec ??? POZDR. robie ze styro jak oczywiscie was stac ...lub popytajcie kto juz ma .teraz nowe styro jest nie trzeba piankowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALKESHIE 01.02.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 do zeusrulez a slyszales o super poddasze termoorganiki styro sprezyste nie trzeba piankowac spoin wiec problem z glowy rowniez z docinaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts