Winston12 06.07.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Całość po zimie wygląda strasznie, nie dość że jest niebezpieczne w użytkowaniu to i w opłakanym stanie. Postanowiłem pomóc po sąsiedzku działkowiczce sąsiadce. A że nie mam doświadczenia w budowaniu komina, ani też w poprowadzeniu instalacji w tej konkretnej sytuacji. W związku z tym proszę o pomoc forumowiczów. Koza będzie również do wymiany ponieważ jest nieszczelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winston12 06.07.2015 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Obecność tak blisko tego iglaka jest mocno niepokojąca, budowa samego komina pozostawia wiele do życzenia jeśli w ogóle można to tak nazwać. Kolejne trzy fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
argentyńczyk 06.07.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 bez ryzyka nie ma zabawy:) a poważnie, wziąłbym do tego specjalistę z papierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winston12 06.07.2015 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) Taka też była moja rada, lecz przeszkodą są fundusze niestety.Priorytetem jest zminimalizowanie zagrożenia z czego niestety nie zdają sobie sprawy, dlatego postanowiłem pomóc w sposób jaki mogę. Ja nie będę wykonawca tylko mąż właścicielki który zna się na murarce. Ale jak widać bezpieczeństwo jest drugorzędne. Edytowane 6 Lipca 2015 przez Winston12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts