greenarrow 06.07.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Jestem ciekawa opinii osób, które skorzystały z tych dopłat na zakup mieszkania albo budowę domu. Czy waszym zdaniem opłaca się starać o to dofinansowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalendarium 07.07.2015 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 (edytowane) Sama nie korzystałam, bo cały czas wynajmuję, ale znam kogoś kto skorzystał. Szczerze mówiąc, jeśli mieszkanie kosztuje mniej niż 200 tysięcy, to moim zdaniem szkoda zachodu. Więcej z tym problemów niż korzyści. Natomiast jeśli chodziłoby o budowę domu, a jest sporo takich projektów, które spełniają wymogi MDM, na przykład w mają takich mnóstwo, już bym się zastanowiła nad tym dofinansowaniem. Wtedy dopłata będzie proporcjonalnie większa i to już daje się odczuć na racie kredytu. Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczekpau 20.08.2015 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Właśnie widzieliśmy że w nowy smolcu są mieszkania w mdm i coraz intensywniej zastanawiamy się nad zakupem mieszkania właśnie tam. Jakieś uwagi macie, co powinniśmy się dowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amzuza 18.12.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Właśnie też zastanawiam się nad zakupem mieszkania może domu z dopłatą MDM. Ciekawa jestem tylko czy trudno uzyskać takie dofinansowanie. Zapewne jest dużo biegania przy tym i wypełniania mnóstwa papierków. A niestety ale nie lubię tego. Z drugiej jednak strony jest to duża szansa na zakup własnego m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 22.02.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Ktoś wie może jakim innym programem będzie zastąpiony MdM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriskzn 18.05.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 z tego co wiem nie wiadomo jeszcze czym zostanie zastąpiony, ale ja osobiście czekam cierpliwie na projekt, bo jest zapowiedziany i ma gwarantować lepsze warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.prawda 10.06.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 W sumie to nawet do końca nie wiem o co chodzi w tym MDM, w 2016 roku trzeba składać dokumenty na 2018 rok, a to tak duży okres czasu, że nie wiem co się wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roksa_zla123 29.06.2016 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Nie korzystałem, ale słyszałem, że to korzystny program. Na pewno wiele osób młodych na nim skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia234 18.08.2016 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Ktoś wie może jakim innym programem będzie zastąpiony MdM? mieszkanie plus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaKrzysiak 09.11.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Serio już z takim wyprzedzeniem trzeba składac wnioski?? przeciez tyle sie zdarzyć może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamillosia 13.01.2017 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 mieszkanie plus ? Tak, mieszkanie plus. Do którego tak licznie przybywają chętni Mam takie zdjęcie, zrzut z ekranu jak było spotkanie odnośnie rozpoczęcia jednej budowy z mieszkania plus, a tam przez "mównicą" jedna babuleńka stała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waleck 15.02.2017 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Wszyscy się śmieją z tego mieszkania plus ale sam pomysł jest całkiem niezły trochę zjechany z UK ale dobry pod warunkiem że te mieszkania powstaną w dużej ilości i będą w miarę łatwo dostępne a nie że na takie mieszkanie będzie się czekać po 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Djuco 21.02.2017 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 to nigdy nie dojdzie u nas do skutku, nie ma nawet co marzyć. ale plan sam w sobie bardzo dobry, aż jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts