wnuczek99 06.07.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Witam, Planuje wybudować domek typowo parterowy bez uzytkowego poddasza. Planuje w nim zastosować rekuperację z GWC. Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem aby zastosować okna dwuskrzydłowe ale tylko jedno skrzydło otwierane. To drugie miałoby być stałym nieotwieranym oknem. Co sadzicie o takim rozwiązaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 06.07.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Witam, Planuje wybudować domek typowo parterowy bez uzytkowego poddasza. Planuje w nim zastosować rekuperację z GWC. Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem aby zastosować okna dwuskrzydłowe ale tylko jedno skrzydło otwierane. To drugie miałoby być stałym nieotwieranym oknem. Co sadzicie o takim rozwiązaniu? Wg mnie bez sensu. Jeżeli będzie szklenie w skrzydle to różnice w cenie będzie na poziomie 50zł na oknie. Za to dojdzie kłopot z myciem i mało estetyczna (moje zdanie) tylko jedna klamka w oknie 2-skrzydłowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 06.07.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) no chyba że fix szklony w ościeżnicy to oszczędność kasy może z 300 zeta na skrzydle ?Popatrz na zdjęcia projektu Doskonały, tam w kuchni jest właśnie takie rozwiązanieA nie myślałeś by wogóle wszystkie okna poza wyjściem na taras zastąpić fixami ? Cieplej, taniejZnam klienta który w swojej parterówce ma otwieranego tylko HS i drzwi wejściowe - reszta to same fixy Edytowane 6 Lipca 2015 przez nikt ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wnuczek99 06.07.2015 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Dziękuje za odzew i liczę na więcej. Co do projektu jaki chcemy budować to http://archetyp.pl/projekt_arteo/ Kolego Nikt Ważny możesz podesłać link do tego domu o którym mówisz bo jest ich kilka w necie i nie wiem o ktorym konkretnie mowisz. Co do Twojego pomysłu na to aby dać same fixy oprócz tych które prowadzą na taras to tego nie brałem pod uwagę ale jest to do przemyślenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 06.07.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 oj nie mam linków, wpisz Doskonały-2 później zaznacz grafikę i na pewno zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts