filipinka40 07.07.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Witam. Kto mi pomoze ustawic sterownik ,tak abym miała jak najmniej ubytków , a najlepsza wydajnosc pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuwok 07.07.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Witam. Kto mi pomoze ustawic sterownik ,tak abym miała jak najmniej ubytków , a najlepsza wydajnosc pieca? Timon ci na innym forum pomaga Daj mu szanse.. Piec by ustawić dobrze to potrzeba chwilkę czasu. I kolejna rzecz, najlepiej jak jeden łebski facet pomaga. Tłumy doradców nie są wskazane przy ustawianiu jednego kotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipinka40 07.07.2015 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Timon ci na innym forum pomaga Daj mu szanse.. Piec by ustawić dobrze to potrzeba chwilkę czasu. I kolejna rzecz, najlepiej jak jeden łebski facet pomaga. Tłumy doradców nie są wskazane przy ustawianiu jednego kotła. Dzieki. Teraz musze Go gdzieś poszukac. Mam nadzieję ,że pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts