Genesis72 08.07.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 WitamZamierzam posmarowac dach.Dach jest kryty mapą, do tej pory był smarowany smalą. lepikiemMam pytanie Czy będzie dobrze posmarowac dach Dysperytem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 08.07.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 W/g mnie dysperbit nie nadaje się do smarowania papy. Po pewnym czasie robi się siatka pęknięć. I nie nasącza papy. Lepsze mazidła typu dacholeum. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Genesis72 10.07.2015 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Czyli tradycyjne mazidłaCo mi polecacie, czy Dacholeum, czy cos lepszego a w miarę taniegoZastanawiałem się na folia w płynie, ale wyleczyłem sie jak podczas deszczu i upałów mi sie zaczeła łuszczym na dacholeucm (test). Pomalowałem równiez blachę zardzewiałą, rdza wychodzi Mam rynny stare ocynkowane poziome , czy je lepiej od środka pomalować jakims mazidlem typu dacholeum, aby je zakonserwować, wiadomo, ze nie uczyszcze jet dokladnie do zwyklego pomalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apli77 10.07.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Czyli tradycyjne mazidła Co mi polecacie, czy Dacholeum, czy cos lepszego a w miarę taniego Zastanawiałem się na folia w płynie, ale wyleczyłem sie jak podczas deszczu i upałów mi sie zaczeła łuszczym na dacholeucm (test). Pomalowałem równiez blachę zardzewiałą, rdza wychodzi Mam rynny stare ocynkowane poziome , czy je lepiej od środka pomalować jakims mazidlem typu dacholeum, aby je zakonserwować, wiadomo, ze nie uczyszcze jet dokladnie do zwyklego pomalowania Dacholeum, dacholeum !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 10.07.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Staram się nie reklamować produktów , ale ten muszę bo w/g mnie nie ma nić lepszego na rdzę. Pomaluj zardzewiałe rynny Polrust - em. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Genesis72 13.07.2015 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Mam małą wiarę co do tych ekologicznych produktów na wodzie.Chyba jedkak co tradycyjne mazidło ropopochodne to mazidło Tak samo mam duże wątpliwości co do farb typu dwa w jednym jak hamemeraid Jaką farbę polecacie na rdzę, ja znajomy mi polecał cekor, podobno wiąże się z rdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts