letniowoc 03.07.2016 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Kolejny ważny wybór za Wami Coraz bliżej do wielkiego dnia na P. )) Jaki model drzwi wybraliście? Czy zamawialiście w Naszych Oknach? I ile ostatecznie wyszło za szt drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 06.07.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Dziękuję za głosy, niestety dąb polski był ponad tysiąc droższy. Także pomogło mi to mocno w wyborze myślę, że też by mi to pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 12.07.2016 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Dziś montaż kuchni Wczoraj przyjechały wszystkie meble i całe AGD. Dodatkowo pojawił się chętny na kupno mieszkania ... A mieliśmy wynająć ... Co tu robić ? Oj, dzieje się, dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 12.07.2016 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 leila super wiadomości! Trzymamy kciuki za pozytywny obrót spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 12.07.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 zdjęcia poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 13.07.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 tak czekamy na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 13.07.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Zdjęcia, zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 14.07.2016 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Zdjęcia kuchni się zgrywają, a teraz póki co, usiadłam nad kosztami elewacji .. Została nam jeszcze jedna faktura do rozliczenia, ale wygląda na to, że tragedi nie ma. Co prawda, 20 tysi przekroczone, ale cena za m2 wypada póki co nieźle. A domek wygląda tak: Użyty styropian to 20 cm Austrotherm biały, na opaskę wokół budynku daliśmy 15 cm Austrotherm szary. Tynk tzw. sisi - silikatowo - silikonowy (podobno najlepszy typ) marki Kreisel - główny kolor to 28018 i jest to rzeczywiście kolor biały, taki jak chciałam. W krem ciężko trafić, żeby był to rzeczywiście krem, a nie jakiś beż.. Na opaskę wokół budynku poszedł tynk mozaikowy Lakma, odcień bodajże MB3. Podbitka metalowa, odcień złoty dąb (30zł/m2). Parapety również złoty dąb. Całość wygląda na prawdę kompatybilnie i podoba mi się Słupy podpierające okap pod wejściem są w innym kolorze - takim kawowym (26166 kreisel tynk sisi) i to jedyna rzecz, która mi lekko nie pasuje. Zdecydowanie lepiej wygladałby konkretny brąz, jak rynny, czy dachówka, ale obawiałam się, użycia aż tak ciemnego tynku. I do tego koszt zdecydowanie wyższy za ciemny kolor mi nie pasował Zobaczymy, być może przemalujemy te słupy kiedyś, jeżeli kolor będzie mi przeszkadzał. Do zrobienia został jeszcze komin, ale nasz wykonawca będzie za 2 tyg u sąsiada i chce zrobić wszystkie kominy na raz. Mam nadzieję, że nie ma w tej obietnicy żadnego ukrytego dna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 14.07.2016 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Kolejny ważny wybór za Wami Coraz bliżej do wielkiego dnia na P. )) Jaki model drzwi wybraliście? Czy zamawialiście w Naszych Oknach? I ile ostatecznie wyszło za szt drzwi? Letniowoc, przepraszam, że dopiero teraz odp. Tak, drzwi zamówiliśmy w Naszych Oknach. Całość powinna nas wyjść niecałe 6500 zł - licząc już z klamkami, rozetami itp. A model wybraliśmy Verona: http://www.centurion.com.pl/store/door_combinations/medium/890401.jpg Z garażu do wiatrołapu pełne: http://www.centurion.com.pl/store/door_combinations/medium/890381.jpg A do łazienek takie: http://www.centurion.com.pl/store/door_combinations/medium/890385.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 14.07.2016 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 (edytowane) Dobra, wiem - elewacja nudna Nie trzymam dłużej w niepewności, nie rozpisuję się już zbytnio, bo wszystkie elementy kuchni były ustalane w lutym :D:D Oto i ona - moja kuchnia Sufit i ledy gotowe, czekają na meble: Przyjechały: Blacik, wisienka na torcie, też dotarł (gdyby ktoś szukał, przypomnę - DĄB LANCELOT): Zaczynamy montaż: A oto efekt końcowy: Marzenia się spełniają !!! MAM ZMYWARKĘ !!! :wiggle: Kuchnia podoba mi się bardzo ! Jestem nią zachwycona !!! Może wreszcie dzięki niej polubię gotowanie ? Brakuje jedynie jeszcze lampy, ale na szczęście mam w głowie, jak powinna wyglądać, żeby stanowić idealne uzupełnienie reszty I "Pan meblarz" jest chyba jedynym fachowcem, którego mogę szczerze polecić - nie mam żadnych negatywnych uwag, co do jego pracy i ogólnie zachowania. Dzień na "P" coraz bliżej Chociaż jeszcze tyle pierdół zostało ... Edytowane 14 Lipca 2016 przez leila87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.07.2016 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Śliczna kuchnia, gratuluję Najbardziej przypadł mi do gustu blat. Wspaniale współgra z podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 15.07.2016 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Kuchnia wygląda rewelacyjnie super GRATULACJE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 15.07.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 cudowny blat!!!!!!! kuchnia też a fronty to biały lakier matowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 15.07.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Dawaj więcej zdjęć blatu! Jak napisałaś, że to Dąb Lancelot to przypomniałam sobie, że będę mieć taki sam! Fronty też będę mieć białe matowe, ale w bardziej klasycznym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 15.07.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Wzór blatu bardzo ładny ale te dwie listwy łączeniowe..... Fronty chyba w połysku bo widać odbicie lustrzane łapy chyba psiej? Możesz pokazać bok zabudowy piekarnika i mikrofalówki? Lodówka ładnie wykończona płytą może to ten sam blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 15.07.2016 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Ja również gratuluję kuchni- w końcu "serce domu" trafiło na swoje miejsce Blat rzeczywiście pięknie się prezentuje. On jest gładki czy ma strukturę drewna? Mnie wpadł w oko Dąb bardolino z Eggera, on ma właśnie strukturę i ciekawa jestem czy będzie przez to trudniejszy w czyszczeniu... Podoba mi się jak blat współgra z podłogą W ogóle białe kuchnie to są miodzio, pasują do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 15.07.2016 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Wzór blatu bardzo ładny ale te dwie listwy łączeniowe..... stolarz, który robił mi kuchnię w mieszkaniu twierdził nawet, że listwy sa teraz modne! i on nikomu nie robił bez listew, bo wszyscy CHCĄ listwy... no to byłam pierwsza, ktora nie chciała i nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 15.07.2016 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Fronty są białe z połyskiem, nr NCS pisałam chyba kilka postów temu w Black Red White ten odcień był nazwany magnolia i od razu przypadł mi do gustu, dlatego postanowiłam znaleść nr NCS Co do listew - dopiero po komentarzach zwróciłam na nie uwagę pewnie dzięki temu, że inne elementy mam srebrne, nie rzucają mi się w oczy Bok przy lodówce to dokładnie blat dąb lancelot, tak samo jak bar Blat jest ze strukturą, nie jest idealnie gładki. Podłoga rzeczywiście współgra z blatem, udało mi się to na czuja, bo nie miałam możliwości przymierzyć jednego do drugiego Więcej zdjeć wrzucę po powrocie do domu. Dzięki za miłe słowa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 15.07.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Gratuluję kuchni! Blat jest drewniany? To kiedy dzień na "P"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 15.07.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 oj faktycznie fronty błyszczące wybacz nie no, kuchnia bardzo ładna i miły widok za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts