pecet0 08.07.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Witam, Buduję dom który ma przewidziane w projecie 20 cm styropianu,natomiast do domu jest dostawiony obok garaz (mający jedną wspólną ścianę), garaż nie będzie ogrzewany, ściany zewnętrzne garażu to 18 cm betonu komórkowego. Na projekcie mam 3 cm styropianu na ścianach garażu, mam natomiast do was pytanie, opłaca się dawać tam te 3 cm styropianu? czy mija się to z celem? pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 09.07.2015 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Witam, Buduję dom który ma przewidziane w projecie 20 cm styropianu, natomiast do domu jest dostawiony obok garaz (mający jedną wspólną ścianę), garaż nie będzie ogrzewany, ściany zewnętrzne garażu to 18 cm betonu komórkowego. Na projekcie mam 3 cm styropianu na ścianach garażu, mam natomiast do was pytanie, opłaca się dawać tam te 3 cm styropianu? czy mija się to z celem? pozdrawiam, Paweł Daj przynajmniej 10. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 09.07.2015 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 tak raczej chyba nie wolno, więcej niż w projekciebo się zmienia wymiar zewnętrzny budynku, który jest kontrolowany przez inspekcje nadzoru budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 09.07.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Na taką zmianę można zrobić projekt zamienny, a ocieplić nieogrzewany garaż dostawiony do budynku zdecydowanie warto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts