piotrek0m 09.07.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Mam wykonany półkolisty taras betonowy na gruncie i mam problem czym go wykończyć? Na początku budowy popełniłem dwa błędy: 1) wykonałem gotowy taras betonowy, zamiast zrobić go na gruncie, po zakończeniu budowy domu, 2) wykonałem półkoliste murki i schody. Architekt nabazgrał coś, co ładnie komponuje się z bryłą budynku i z półkolistym balkonem, ale jest szalenie trudne i niepraktyczne w wykończeniu ! Co mógłbym użyć do wykończenia takiego tarasu, co byłoby w miarę trwałe i jak mam zabezpieczyć beton przed dewastacją? Część tarasu jest zadaszona i niestety, ale od płyty betonowej do drzwi mam tylko 6 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 09.07.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 popełniłem ten sam błąd. przy układaniu kostki brukarze skuli płytę i położyli kostkę. polbruk ma fajne krawężniki z których można zrobić krągłości http://www.polbruk.pl/product/obrzeze-modern/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts