Brzeszczot_33 09.07.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Witam,Znalazłem, wybrałem projektanta z innej miejscowości ponieważ chciałem trochę zaoszczędzić. Wszystko się trochę ciągneło, ale nie było jeszcze takie musu. W końcu otrzymałem projekty, złożyłem wniosek o pozwolenie na budowę i tu zaczeły się największe problemy, coś co miało zająć kilka dni (poprawki do projektu, uzupełnienia) trwało ponad 1,5 miesiąca, ale niestety nie był to ostateczny problem. Brakuje jeszcze podpisu jednej osoby, i już ponad 2 tygodnie ten podpis próbuję uzyskać, a ciągle jestem zbywany, na e-maile nie odpowiadają, telefony przestają odbierac, dzwoniąc z innego numeru odbierają ale zbywają, podają że kolega który się tym zajmuje akurat wyszedł. Co mogę zrobić w takim przypadku? Niestety za projekt całość zapłaciłem przy odbiorze. Czy mogę ich jakoś postraszyć, gdzieś to zgłosić? Aby w końcu wywiązali sie z zobowiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts