pecet0 09.07.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Witam, Wysłałem do kilku firm rzut dachu, w celu wyceny kompletu materiału.Każdy też przygotowywał orynnowanie, tylko tutaj miałem przeróżne opinie miałem proponowane:Bryza z CellfastuGalecoGamrat firma która proponowała Bryzę mówiła że jest lepsza od Galeco które też mają w ofercie, ale że Galeco szybciej blaknie i że na podkarpaciu zdecydowana większość stosuje Bryze firma która proponowała orynnowanie z Galeco mówili ze warto wybrać ta markę, ponieważ jest dłużej na rynku i ma biały środek rynny który się mniej nagrzewa. powiedzcie mi da się uzyskać rzetelną informację który system będzie lepszy? Czy jedynie "trzeba" słuchać sprzedawców, którzy pewnie mówią o tych lepiej na których mają więcej marży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk16 10.07.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Wszystkie będą dobre pod warunkiem, że zostaną prawidłowo zamocowane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.07.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Oczywiście, że najlepsze są te, którymi firma handluje. ;)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts