rustin 10.07.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Panowie mam sporą zagwozdkę. Na chwilę obecną mam zrobiona elektrykę , położone rury wodne , bez CO. Teraz miałem robić tynki a potem rozkładać izolację przeciwwilgociową.Na forum zobaczyłem kilka zdjęć gdzie izolacja jest tak jakby zatynkowana http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209596-Jak-poprawnie-dobrać-folię-na-izolację-posadzkizdjęcia w poście nr 5. Przed tynkami robić izolację czy po ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 10.07.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Kładąc papę przed tynkowaniem będziesz ją miał bardzo, ale to bardzo upapraną tynkiem. Ja kładłem po tynkach, przygrzałem na zakład do papy wystającej spod ścian. Nie wiem jaki sens ma wywijanie papy na ściany, że niby co - woda kapilarnie nie podciągnie się te 10 cm wyżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts