TSparrow 11.07.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Witam! Jako że mam remont łązienki, będę zmuszony przenieść piecyk z 1 metr w prawy. Nie chce do tego zamawiąć instalatora, bo widzę ogólnie że do piecyka trzeba po prostu odłączyć hydraulikę wodną oraz rurę doprowadzającą gaz. Rury mam calowe. Chciałem po prostu zakręcić główny zawór gazu, wypalić resztę z rur, i zacząć po prostu przenosić piecyk. Następnie dorobić rurę calową o ten metr, podłączyć tak jak było i git. Dobrze myśle? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 11.07.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 instalator też człowiek, jak masz narzędzia to róbjak bedziesz bral kogos do konserwacji to sprawdzi czy gaz nie leci, chyba ze to tez sam zrobisz, chociaz pewnie wiekszosc ludzi nie dotyka jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts