bluss 11.07.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 mam zamiar wyrównać w 2 pomieszczeniach posadzkę pod panele. w dużym pokoju podłoga ucieka około 1cm z tym ze sa dołki około 5mm a w małym pokoju ucieka około 2cm. powierzchnia dużego pokoju to 20m2 a małego 9m2. zastanawia mnie co będzie lepszą opcją: wylać samopoziomujaca czy wyrównać posadzkę za pomocą poziomnicy i zaprawy wyrównującej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 12.07.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Masą samopoziomuącą będzie Ci łatwiej, ale i tak musisz ją wspomóc w uzyskaniu poziomu.Pamiętaj o gruntowaniu i recepturze.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ek_ge 04.08.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Biorąc po uwagę wielkość pomieszczenia i odchylenia powstałe nierówności można zniwelować za pomocą poziomicy i zaprawy wyrównującej. W razie pytań jestem do dyspozycji.Marek TucholskiOnline Ekspert marki Lafarge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts