Salah 12.07.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 (edytowane) tak jak w temacie, proszę o wstępną ocenę czy wylewka z miksokreta została prawidłowo wykonana. Map pewne obawy gdyz pojawiły mi sie pęknięcia. To jest miejsce gdzie ma być wsadzony odpływ liniowy w garażu i jak widać ma dwa różne kolory, w tym miejscu grubość wylewki to około 11 cm Dodam iż wylewka jest zazbrojona siatką i włóknem dodam że w parę sec prętem mogę w niej robić żłobienia w tej jasnej warstwie i tej ciemnej. czy to jest normalne ? i czy ktos z okolicy może podjechać i ocenić poprawność wykonania wylewki ? Edytowane 12 Lipca 2015 przez Salah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.07.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Jak potrafisz robić w tym bruzdy prętem, to raczej nie jest poprawnie zrobiona. Kolor dolnej warstwy sugeruje zbyt duża zawartość piasku.Byłeś obecny przy robieniu wylewem ?Jakiego używali cementu i w jakich proporcjach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 12.07.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 czyli wylewka powinna być jednorodna kolorystycznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 12.07.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 tak jak w temacie, proszę o wstępną ocenę czy wylewka z miksokreta została prawidłowo wykonana. Map pewne obawy gdyz pojawiły mi sie pęknięcia. To jest miejsce gdzie ma być wsadzony odpływ liniowy w garażu i jak widać ma dwa różne kolory, w tym miejscu grubość wylewki to około 11 cm Dodam iż wylewka jest zazbrojona siatką i włóknem [ATTACH=CONFIG]323978[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]323980[/ATTACH] dodam że w parę sec prętem mogę w niej robić żłobienia w tej jasnej warstwie i tej ciemnej. [ATTACH=CONFIG]323979[/ATTACH] czy to jest normalne ? i czy ktos z okolicy może podjechać i ocenić poprawność wykonania wylewki ? Jak stara jest ta "wylewka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 12.07.2015 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 wylewana była na koniec marca tego roku czyli ma około 3.5 miesiąca i jeszcze nie wygrzewana [ podłogówka ] pęknięcia pojawiły się w chwili gdy nastały te upały ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts