sierocki 12.07.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Kilka dni temu przeprowadziłem się na nowe mieszkanie. Po urządzeniu się zabrałem się za ogarnięcie ogrzewania zanim zima mnie zastanie. Otóż kotłownia znajduje się w łazience. Jest nas troje. Do kotła dołączony jest zasobnik ekocell 100. Woda zawsze jest na zawołanie - ciepła. Jednak większość dnia nie ma nas w domu zatem najczęściej korzystamy rano przed pracą i od godziny 17:00. Czy jest możliwość czasowego załączenia zasobnika, gdyż podgrzewanie wody cały dzień IMO jest mało ekonomiczne. Jeśli się mylę poprawcie mnie. Z góry dziękuję za pomoc. Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierocki 13.07.2015 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Pomoże mi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts