kuba098 12.07.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Witam wszystkich, Posiadam obecnie kabinę prysznicową wolnostojącą, ale jej czas dobiega końca. Chciałbym ją zastąpić kabiną mocowaną do ściany w tym stylu: Mam jednak parę wątpliwości. Ściana na której montowałbym kabinę to płyty gipsowe, obawiam się że zwykłe (łazienkowe są chyba tylko na suficie). Płyty są co prawda pokryte kafelkami, fuga też jest łazienkowa aczkolwiek wygląda jak cementowa, więc nie jest to na pewno akryl/silikon. Żeby tego było mało na wysokości ok. 1,5 m idzie wypukły dekor, który trzeba by pewnie ściąć przy montażu. Moje pytanie do zawodowców, czy rozsądnie byłoby montować taką kabinę u mnie, czy to nie najlepszy pomysł ? Nie chciałbym zbierać później poodklejanych płytek z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/202396-monta%C5%BC-kabiny-prysznicowej-na-%C5%9Bcianie-z-p%C5%82yty-gipsowej/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts