Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ile za ulozenie glazury i terakoty?

pata

Recommended Posts

• 2 weeks później...

A ja szukam fliziarza/kafelkarza, który wie jak się fazuje płytki, jest dokładny i podjąłby się pracy w Krakowie.

Mam do wykończenia dwie łazienki i nie ukrywam, że jestem wymagająca jeśli chodzi o wykonanie.

Ale dobry fachowiec nie powinien się bać wyzwania.

Witam

Drodzy klijenci - cenę za m2 płytek negocjuje się przy zamówieniach od kilkuset metrów w zwyż np. posadzka w hali produkcyjnej .

Negocjując wykonanie lub remont łazienki nigdy nie pytajcie " ile za metr"

Dle prawdziwego "fachowca" takie pytanie jest zniewagą .

Zawsze negocjacje powinny być względem całości .

Takie postępowanie jest kozysne dla obu stron , ponieważ wynegocjowana cena jest niezmienna .

Pozdrawiam WOJTEK

A ja dalej szukam i nikt nie chce ze mną "negocjować" ani całości, ani za metr. :cry: :cry: :cry:

Jakim cudem nie chcą negocjować ? Czy coś z tobą jest nie tak ?

Jakie stawiasz warunki na wstępie .

Miałem kiedyś klijenta , który zanim powiedział czego chce ,zaczoł mnie uczyć jak się wykonuje moją pracę . Po kilku minutach takich "negocjacji" podziękowałem człowiekowi za naukę i zaproponowałem aby sam sobie zrobił - skoro jest najlepszy .

Może napisz na priva to coś poradzę

Pozdrawiam WOJTEK

Do stawiania warunków wogóle jeszcze nie doszło. Dałam ogłoszenie na Forum, że szukam fliziarza i nikt się nie zgłosił.

Więc to był żart, że "nikt nie chce negocjować...."

A jeśli chodzi o moje wymagania to nic nadzwyczajnego.

Poprostu szukam kogoś kto:

1. jest dokładny

2. precyzyjnie kładzie płytki

3. umie je fazować

4. kąty proste są proste

5. itd

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...
A czy cena za polozenie metra kw plytek rzedu 25-30 zl obejmuje takze rownanie powierzchni scian lub posadzki zaprawa wyrownujaca ew. klejem czy tez jest to praca liczona osobno? Jest to dla mnie w tej chwili b. wazna informacja, bo nie moge polapac sie w lekko kosmicznej wycenie robocizny moich lazienek.