ada_marcin 28.08.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Pawle i ten ser nabyłam tylko w droższym zamienniku, polecam jednak polędwice. Prawdziwy rarytas dla konesera dobrego mięsa. http://s9.postimg.org/nyl5res8f/ser1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 30.08.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Po zakończeniu zawodów relacja z pałacowego jadłospisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 30.08.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Pomidorówka z ekologicznych regionalnych... http://s4.postimg.org/an14aue71/spa1b.jpg http://s2.postimg.org/4cavtil9l/spa1a.jpg Żurek... http://s18.postimg.org/ejtzzlt49/spa1d.jpg T-bone... http://s8.postimg.org/adfen3ul1/spa1c.jpg Deser, sernik malinowy... http://s2.postimg.org/r199kkhex/spa1.jpg Kawa... http://s30.postimg.org/4gf7h7zyp/spa2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 31.08.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Sernik to produkt regionalny, miejscowe ekologiczne maliny, a ser z ekologicznego gospodarstwa... http://s28.postimg.org/56i2pl2z1/sernik_ekologiczny_1.jpg http://s7.postimg.org/ckwz8rgaz/sernik_ekologiczny.jpg ...takie pyszne serniki pamiętam z dzieciństwa. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez ada_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuchief 08.09.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 A ja wam polecę muffiny ze szpinakiem.. coś pysznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.09.2015 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 (edytowane) Po wakacjach ? ... coś ? ... ktoś ? Ps - ... w "ukradzionym" NS-owi "temacie" (nad czy strasznie ubolewa) ... ... jutro mam "na wakacjach" Gości z NY ... będzie się działo Edytowane 25 Września 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 26.09.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ps - ... w "ukradzionym" NS-owi "temacie" (nad czy strasznie ubolewa) ... Dariuszowi P. ktoś coś ukradł ????????? ABW wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.09.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 A ja wam polecę muffiny ze szpinakiem.. coś pysznego A ja polecam sam szpinak, plus jaje plus czosnek, plus... nie pamiętam, muszę żony zapytać ale pychota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.10.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Cały weekend wolny ... takie malutkie jesienne wakacje ... dojrzewają jak "gupie" http://www.chefpaul.net/FB/DSC03322s.jpg ... co z nimi ? W Kulinariach pzdr Edytowane 26 Października 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.11.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 a na rynku Campo di Fiori w Rzymie taka sytuacje w temacie grzybowym : borowiki jak gupie A czy ktoś może wie co to za grzyby na poniższym zdjęciu ? Zwane grzybami Cezara, ze względu na liczne zasługi w wysyłaniu Cezarów na drugi świat Są podobno droższe od trufli (a czarne trufle Eur 8K w tym roku ) . Jadalne na surowo, kiedy po przekrojeniu czerwono-pomarańczowe, natomiast natychmiastowo eksmitujące z tego świata, jak zmienią kolor na zielony. Czy jakoś tak podobnie I nie jest to quiz z nagrodami, niestety . Sprzedawca mówił tylko o grzybach Cezara , a nic w temacie nie udało mi się wyguglać. Nie żebym chciała kogoś zielonym poczęstować , absolutnie. Tylko tak, ciekawa jestem (przepraszam za jakość zdjęcia - ale padało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.11.2015 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 (edytowane) jedyne co przychodzi mi na myśl, to młodziuteńkie sromotniczki (zielone po przekrojeniu) pomarańczowe jak najbardziej jadalne (Amanita caesarea) ps - borowików we Włoszech zawsze było dostatek Edytowane 1 Listopada 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanaetacie 13.11.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 (edytowane) Oh, ale bym zjadła taki żurek w chlebie Pyszności! Ale może za jakiś czas ugotuję Póki co musiała mi starczyć gęsina na Św. Marcina, którą zaserwowała mi restauracja w Poznaniu! (MODEROWANO) Palce lizać! Trzeba będzie samemu kiedyś pokombinować, nie tylko od wielkiego święta jakim niewątpliwie był 11 listopada, ale o tak, czasem od niedzieli, bo wiadomo w tygodniu nie ma czasu Znacie jakieś fajne przepisy na gąskę? Edytowane 13 Listopada 2015 przez panfotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.