pinknails 13.07.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 (edytowane) Witam Remontuje pokój i chcę zbudować szafę przesuwną na długość 4m (tak jak pokój) i głebokość ok 1,60cm. Problem polega na tym,że nie wiem jak tą szafę w środku zagospodarować. Ile półek ile drążków na wieszaki.. Nie ma pomysłu na projekt środka szafy. Dodam iż np. półki itd będą robione z płyt osb lub innych tego typu + wiadomo stelaż drewniany od tego zaczyna się budowę szafy. Dodaję zdjęcie pokoju - wizualizację (przepraszam w paincie robione). Mam nadzieję że ktoś ma pomysł jak to zrobić. Dodam że bardziej zależy mi na większej ilości wiszących na drążkach wieszaków a na mniejszej ilości półek. No i do tego półki? na ok50par butów. Będę wdzięczna za kazdy pomysł. Edytowane 13 Lipca 2015 przez pinknails Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.07.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Szafa na 160 cm głębokości??? Jak chcesz z niej wygodnie korzystać? Chcesz mieć 3 drążki jeden za drugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 13.07.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Zdecyduj czy chcesz zrobić samą szafę,czy też garderobę gdzie można do niej wejść i się przebrać........?Czy ten pokój ma służyć za sypialnię.........? zostanie ci 220x400cm na postawienie łóżka,komody.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts