pszczolka007 13.07.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Witam. Mogłby mi ktos doradzic cos mam zrobic z balkonami ? Nie znam sie do konca na tym , a ostatnia ekipa która u mnie robila to nie dos ze to spaprala to na dodatek zrobily sie zacieki. Jak macie jakies ciekawe pomyly to zaproponujcie cos . Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 13.07.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Obróbka z blachy tyle, że na górze blacha musi wejść pod płytki, wiec należy ją ułożyć przed kafelkowaniem balkonu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka007 13.07.2015 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 fajne rozwiązanie , tyko ze problem w tym że kafelki sa juz polożone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka007 25.08.2015 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 to takim razie , jak już kafelki są położone to nie ma szans tak zrobic tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts