niepokorna 13.07.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 (edytowane) Ostatnio tapety zakładałam 12 lat temu. Mówiąc delikatnie zaczynają wyglądać nie świeżo. To podobno i tak rekord bo tapety zwłaszcza papierowe trzymają się krócej. Ja myślę ze tapeciarze zrobili błąd bo położyli tapetę na gładź gipsową, którą zrobili poprzedniego dnia. Chyba po prostu ściana nie wyschła. No ale ponad 10 lat wytrzymało wszystko bez problemów. Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanias78 14.07.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 A jak dużą powierzchnie chcesz wytapetować? Jeśli jest to jeden pokój, nawet większy, to nie ma sensu bawić się w promocje, bo na takiej ilości dużo nie zaoszczędzisz. A i samo przyklejenie tapety to teraz bajka:) klej nakładasz wałkiem, tak samo jak farbę albo grubym pędzlem, troszkę cierpliwości i wszystko obkleisz ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TuTomko 15.07.2015 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Dokładnie;) parę razy byłem przy kładzeniu tapety i proste to, wystarczy się skupić i być dokładnym i wszystko ładnie położone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts