bardakon 13.07.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 WitamZakupiłem regał magazynowy wysoki na 2,2 metra (x 0,9 m i x 0,4 m). Ma on nośność 6 x 220 kg i przeznaczony jest wszędzie łącznie z magazynami. Ja nie będę wykorzystywał go aż tak bardzo i na górze będą puste walizki, pudła, a najcięższe rzeczy to będzie półka z przetworami. Zgodnie z instrukcją mam go przymocować do ściany 4 kotwami, ale ja wymyśliłem, że wolę przymocować go w oddaleniu od ściany o jakieś 5-10 cm i w tę szparę pomiędzy regałem i ścianą wkładać złożone krzesła balkonowe. Pytanie jest takie, czy mogę to zrobić bezpiecznie za pomocą 2 śrub tego typu: LINK? Końcówkę do ściany do kołka, a drugi koniec do otworu technicznego w regale i po dwóch stronach regału nakrętki. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 16.07.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts