jurko7 13.07.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Witam wszystkich serdecznie, Właśnie stoję przed decyzją zakupu 7 okien do mojego poddasza. Miałem okazję porównać trzy firmy w tej branży i skłaniam się ku oknom ROTO, jednak chciałbym najpierw usłyszeć opinie osób o oknach dachowych tego producenta, którzy już je zamontowali i użytkują. To dla mnie naprawdę spory wydatek, więc proszę o opinię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 14.07.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 mam ROTO z górnym punktem obrotu w drewnie. Najstarsze ma 12 lat, młodsze po 10 lat, zero problemów, tylko w jednym musiałem podregulować sprężynę bo zamykało się samoistnie a nie "stało" w pozycji w jakiej je uchyliłemSymbolu okna nie pamiętam ale wymiary podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurko7 15.07.2015 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doradca VELUX 16.07.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Witam wszystkich serdecznie, Właśnie stoję przed decyzją zakupu 7 okien do mojego poddasza. Miałem okazję porównać trzy firmy w tej branży i skłaniam się ku oknom ROTO Witaj jurko7, Ciekawi mnie dlaczego z porównywanych trzech firm akurat wybrałeś okna R45, a nie na przykład okno VELUX typu GLL B MK08 Jeśli to nie tajemnica to chętnie dowiem się czym się kierowałeś przy podejmowaniu decyzji Pozdrawiam, Paweł Doradca VELUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts