Valantir 14.07.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Witam serdecznie, Jakiś czas temu kupiłem pralkę i mam problem z jej podłączeniem (nie wiem czy tak to powinno wyglądać czy muszę dokupywać jakiś syfon, zawór itp...) po prostu się na tym nie znam. Chciałbym zapytać o radę o ile dobrze trafiłem. Załączam dwa pliki pokazujące jak wygląda aktualne moje podłączenie (boję się, że rura odpływowa może w każdej chwili wylecieć podczas prania) Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 14.07.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 musisz zamontować coś co się nazywa syfon do pralki,np taki:http://www.leroymerlin.pl/hydraulika/kanalizacja-wewnetrzna/syfony/syfon-pralkowy-natynkowy-tycner,p11888,l675.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valantir 15.07.2015 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Dzięki za podpowiedź Go się jakoś wkręca w ten otwór w ścianie czy jak? Bo jakoś nie widziałem jakiegoś rodzaju gwintu w tym otworze... :/ Polecasz z kupką czy z tłokiem? Bo na tej stronie wyczytałem, że te z tłokiem się często zatykają - to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 15.07.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Wkładasz na wcisk, ja mam z kulką i sprężynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts