vieja74 15.07.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 WitamCzym zrobić izolacje przeciwwilgociową na chudziaku? Nie bardzo chce dawac papę ale folia wydaje się za słaba Proszę o poradę Większość postów jest z przed kilku lat .... może jest coś nowego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
replo 15.07.2015 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Ja dalem pape modyfikowana sbs. Droga byla ale mam nadzieje ze spelni swoje zadanie i przez nastepne dziesieciolecia nie bede musial sie bac ze woda mi sie dostanie do domu Moim zdaniem folia po latach sparcieje i nie bedzie juz takiej szczelnosci jak zakladana na poczatku, ale jak juz ja dawac to przynajmniej podwojnie skladana i jakas grubsza. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maripot 17.07.2015 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Witam a czy jest jakaś firma budowlana, która będzie w stanie zrobić tatą izolację? Ja niestety kompletnie się na tym nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Turkoniak 20.07.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Jest tylko kilka przypadków, kiedy izolację należy ułożyć na warstwie chudego betonu.Większość przypadków opiera się na wykonaniu izolacji na górnej powierzchni ławy fundamentowej.Proszę opisać coś więcej na temat budynku, jego sposobie posadowienia czy gruntach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 25.09.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ja dalem pape modyfikowana sbs. Droga byla ale mam nadzieje ze spelni swoje zadanie i przez nastepne dziesieciolecia nie bede musial sie bac ze woda mi sie dostanie do domu Moim zdaniem folia po latach sparcieje i nie bedzie juz takiej szczelnosci jak zakladana na poczatku, ale jak juz ja dawac to przynajmniej podwojnie skladana i jakas grubsza. Pozdrawiam Andrzej Poszukaj jak wygląda papa po kilku latach w wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 08.10.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 No jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 10.10.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Na forum budujemy dom MTWOrle pokazywał. Znajdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 12.10.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A o papie dedykowanej do fundamentów słyszałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 12.10.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A czy tu jest mowa o fundamentach czy o chudym betonie ? Była to papa na osnowie z włókna, słyszałeś ?To nie ja te zdjecia wrzucałem , jak kogoś interesuje niech sobie znajdzie i wyciągnie wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts