goro1825 15.07.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Witam! Krótko i na temat. Potrzebuje ogrzać kawalerke około 25-30m2. Nie ma opcji na żadne ogrzewanie z sieci czy wymagające komina. Blok świeżo po odnowieniu wiec ściany za izolowane, ale jednak na ostatnim pietrze więc mieszkanie narażone na wychlodzenie. Co poroponujecie aby w miarę możliwości tanio ogrzać. Przede wszystkim chciałbym aby nie droga była eksploatacja, jednorazowy wydatek lepiej zniose Moje propozycje to: Piec akumulacyjny elektryczny Biokominek Jestem otwarty na propozycje, ale zaznaczam ze nie ma możliwości odprowadzenia spalin. Pozdrawiam i proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 16.07.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 tylko prad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goro1825 16.07.2015 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 tylko prad Jakieś rozwinięcie tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.07.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Witam! Krótko i na temat. Potrzebuje ogrzać kawalerke około 25-30m2. Nie ma opcji na żadne ogrzewanie z sieci czy wymagające komina. Blok świeżo po odnowieniu wiec ściany za izolowane, ale jednak na ostatnim pietrze więc mieszkanie narażone na wychlodzenie. Co poroponujecie aby w miarę możliwości tanio ogrzać. Przede wszystkim chciałbym aby nie droga była eksploatacja, jednorazowy wydatek lepiej zniose Moje propozycje to: Piec akumulacyjny elektryczny Biokominek Jestem otwarty na propozycje, ale zaznaczam ze nie ma możliwości odprowadzenia spalin. Pozdrawiam i proszę o pomoc Ja bym wszedł w piec akumulacyjny i drugą taryfę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts