mmaarcin 16.07.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 W całym domu rozkładam podłogówke i na chwilę obecną nawet bezproblemowo mi to idzie.Ale jest jedno małe "ale"W łazience, oprócz podłogówki na podłodze, chcę (zamiast drabinki) dać ogrzewanie ścienne.Będę to realizował rurką wavina 16 i listwami systemowymi. wszędzie zrobiłem pętle 80 -85 metrów, a ściana którą wykorzystam ma 3.5 m2- czy pętla na ścianie może mieć 40-50m?- czy mogę ją bardzo zagęścić np. do 5 cm aby uzyskać podobną długość i czy takie zagęszczenie nie jest błędne?- na ścianie dajemy tylko meander (od dołu czy od góry), czy danie układu ślimakowego jest błędem?-jakieś inne sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmaarcin 16.07.2015 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Ja wiem, że teraz toczy się pasjonująca i kulturalna wymiana poglądów na temat profesjonalizmu asolta, lecz bylbym wdzięczny nad pochylenie się nad moim problemJutro wchodzę do łazienki i chciałbym uniknąć Babola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts